='description'/>

Friday, 3 July 2020

Persiapan ke sekolah dengan Nelsa Disinfecting Wipes


#KHAS #UNTUK #MEREKA #YANG #PENTINGKAN #KESELAMATAN & #KESIHATAN sahaja...

Sekolah dah nak mulaa ni, cikgu2 mesti akan pentingkan kebersihan sekeliling terutamanya demi anak2 murid kan

Parents pun sama, mesti nak kebersihan sentiasa terjamin di sekeliling anak2 

kalau anda sejenis pentingkan keselamatan dan ke-si-ha-tan, yang tak nak membawa mudarat kpd diri sendiri & orang lain.. meh pakat rapat, borong #NELSADISINFECTINGWIPES ni.

Beza tau sanitize vs disinfecting. boleh Google apa beza sanitasi dan disinfeksi.

sanitize cuci sahaja. MENGURANGKAN sahaja.

beza dengan Disinfeksi.. Membu nuh ku man. 99% terbukti mampu basmi ku man. sebab Kandungan Al kohol nya tinggi 75% yallsss...

jangan hangpa guna Nelsa ni buat lap punggunh baby or buang mekap tauu. mampus berkawah pipi tu nanti. 😂😂😂😂

Nak dapatkan DISINFECTING WIPES ni jom laju2 ws ⬇️⬇️⬇️
www.wasap.my/60136844409/nakdisinfectingwipes


No comments:

Post a comment