='description'/>

Tuesday, 14 January 2014

Kebebasan kewangan bersama CWA

Teks: Suhaila Rahim
Foto: Carian GoogleCWA, ahli CIMB-Principal Asset Management Berhad, telah diperbadankan pada tahun 1990 dan adalah sebuah penyedia pengurusan kekayaan yang menawarkan pelbagai produk dan servis kewangan yang unik.

Melalui perkongsian strategik dengan syarikat-syarikat lain dalam industri pengurusan kekayaan, CWA menggabungkan penyelesaian kewangan terbaik yang sejajar dengan cogan kata kami iaitu, Create, Protect & Preserve. Sebagai salah satu daripada penyedia pengurusan kekayaan yang terbesar, dengan 42 cawangan serta pejabat urusan dan jualan agensi di serata negeri, kami kini memiliki tenaga pemasaran yang dinamik terdiri dari hampir 5,000 orang perunding di seluruh negara. 

CWA menerbitkan rangkaian dana unit amanah yang komprehensif serta menguruskan mandat portfolio suai langgan untuk individu, institusi, dana pencen, syarikat korporat & kerajaan dan satu-satunya Syarikat Pelaburan Unit Amanah berkonsepkan 3 dalam 1 iaitu:


·                  CREATE Wealth – unit amanah
·                  PROTECT Wealth– Takaful dengan AIA AFG Takaful Bhd
·                  PRESERVE  Wealth – Wasiat dengan As-Salihin Trustee

Dana CIMB Islamic merupakan 100% patuh syariah yang mana ia tidak melabur dalam syarikat-syarikat yang berunsurkan arak, judi, riba, dsb.

Jika berminat untuk mulakan langkah ke arah mencapai matlamat kebebasan kewangan, pm saya untuk detail.

Emel: suhailarahim@gmail.com
SMS/whatsapp: 013 684 4409
Facebook: Suhaila Rahim

No comments:

Post a Comment